Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar Dej

Jag undrar vad du gör med mej
Mitt inre är ett kaos

Jag längtar efter Dej
Dina ord
Din kropp
Dina åsikter
Dej
Hela Dej..

Vill ha dej hos mej
Vill höra dina ord
Vill känna din underbara kropp mot min
Dela dina åsikter
Din värme
Din kärlek
Vet att den finns där
Och du har min
Hela min
Alltid

Jag Älskar Dej
Har alltid gjort
Kommer alltid att göra
Du har ett speciellt hörn i mitt hjärta
Du tog en plats och behöll den
Omedvetet

Längtar så gränslöst
Så villkorslöst
Och Jag får inte
Borde inte
Men kan inte låta bli
Kan inte styra
Vill inte

Du får mej att leva
Att känna
Att bejaka
Att vilja

Vill inte ha någon annan
Bara Dej
Och det Du ger mej

Älskar Dej..
Av hela min själ




Fri vers av Charlestone
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 16:14



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Någon borde skatta sig väldigt lycklig över det.
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Charlestone

Senast publicerade
Saknad
Bubblan
Älskar Dej
* Se alla