Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina käraste som inte längre är bland oss




Saknad

Det gör ont
När någon försvinner
För alltid

Det gör ont
När man inser
Att nu kan jag bara minnas

Det gör ont
Att ta farväl
Av det som en gång var trygghet

Det gör ont
Att bära en sorg
Efter någon man älskat

Det gör ont
När hela kroppen fylls
Av Saknad

 




Fri vers (Fri form) av Charlestone
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-03-28 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlestone

Senast publicerade
Saknad
Bubblan
Älskar Dej
* Se alla