Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan

Jag bara fanns
I en bubbla
Utan att leva
Instängd så länge
Avstängd så länge
För att orka
För att härda ut

Det var inte jag..

Det gick inte till slut

Var tvungen att spräcka bubblan
För att finnas till
För att orka leva
Komma ut i friheten
Komma igång
För att orka
För att härda ut

Nu kanske jag blir jag..

Och det blir bra till slut




Fri vers (Fri form) av Charlestone
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-28 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
välkommen ut :-)
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Charlestone

Senast publicerade
Saknad
Bubblan
Älskar Dej
* Se alla