Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag för två år sedan.


Sanningssökande


Likt en hand som släpper en näve stenar.
Är vi utslungade på jordens sfär.
Ingen kan ens börja att förstå vad gud menar.
Vad är det vi skall göra, och varför är vi här?


En slutgiltig sanning är meningslös att söka.
För risken är att den är falsk.
Och då skulle den sammanlagda summan av sanna lögner öka.
Är det då bättre att inte söka alls?




Fri vers av Ilutzio
Läst 611 gånger
Publicerad 2005-11-06 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio