Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag för 2 år sedan, jag hittade den i de djupaste gömmona av hårddisken. Den är lite modifierad för den var ganska vek i sitt orginalutförande. =)


Ett kyligt vinterland


Jag vandrar på en väg,
i ett kyligt vinterland
på en mark så hårt slagen
av frostens kalla hand.

Jag stannar till och tänker
på rosen som där står
Kanhända solen skänker,
en strimma utav vår

Men solen är sen länge död
och rosen likaså
Jag drömde nog om en varmare jord
än den jag vandrar på





Fri vers av Ilutzio
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-11-06 17:26



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
Gillade slutet, framför allt. Skitbra, som vanligt :p
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio