Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stans ände



Nedsövd i min bubbla

Reser jag mig och går längs vårens nya gator

Med några kvarglömda snödrivor och pratande skator

Ställer jag mig vid den tinande åns räcke

Med endast några få tunna isflak och änder som täcke

Längst ner glittrar det något

Vad är det jag ser …

Vad är det jag hittar …

Mig själv dagdrömmandes

Om önskan att ge någon en hjälpande hand

Men den enda jag kan se och nå

Är en vilsen skygg liten and


Som vi båda, verkar vara på fel sida av land ..




Fri vers av Broder Jakob
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob