Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanlighet

morgondagen fyller mig med konstlade tankar
inte för i morgon speciellt… tisdagen, nej...
men den alltjämt ovetbara morgondagen

det är väl det okända
eller det som borde vara okänt
men av historian visat, ännu en repetition

jag har blivit bekväm
fastnaglad i en självförvållad vanlighet
förändring kräver motstånd

och vilja
till längtan och tvivel
sprickor i mönstret

existens
endast på grund av brist på alternativ
gör mig trött… -sam…

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 166 gånger
Publicerad 2010-03-29 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen