Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Frist' av Nils-Ivar Lindström, inspirerte


Kritik på en text (429)






jo den här texten var fin
rann på bra som terpentin
en sorts fröjd för ögat, själen
passar läsaren väl än
att läsa o njuta med god min




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-29 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP