Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbsök-2

Intervju ett, ni mig nu sett.
Jag gav verkligen mitt bästa - räcker inte det?

Intervju två, detta jobb jag måste få.
Nu börjar jag verkligen hoppas - räcker inte det?

Intervju tre, min kompetens ni får se.
Verkar som att ni vill ha mig - räcker inte det?




Fri vers av Grubbelmia
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-30 15:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så här i efterhand kan jag bara utbrista ett stort grattis till jobbet!
2010-06-12

  Anna*
Ber att du ska få det jobb som kommer att passa dig bäst! Allt gott till dig!
2010-04-14

  notsomad
hög igenkänning - höööög
2010-04-07

  Lady Alassa
Problematiken med att skaffa jobb belyses väl
"räcker inte det?"
2010-03-30

    eva m h
Hoppas det räcker!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia