Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resistance


They can't control us, I can't control you, you can't control me.

Det känns som att skrika i ett vakuum. Bara ett tomt inget som absorberar skrik.
Jag springer i uppförsbacke och motvind, känslan av att vara jagad.
När kommer nedförsbacken och medvinden?
Ingen vet, ingen hör, ingen ser.

Ångesten sitter som en tvångströja. Hindrar mig från att andas och leva. Jag vill sträcka ut armarna som i en berg-och-dalbana, känna livet slå mig hårt i ansiktet.




Fri vers av Spidraphile
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spidraphile
Spidraphile