Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en dikt som jag skrev 5/12-08. har haft den publicerad tidigare på en annan användare)


hur han fångade mig i juni

(det var inte första gången
bara första gången jag såg dig på det sättet)






blonda lockar mot böljande vatten i juni
kärlek centrerat i en kropp till hälften täckt av sjö
på bryggan står jag grön och doppar tån för att känna om
din färg lossnat
den sitter kvar och än känner jag inte dig


*

en ostämd gitarr mot brunbränd haka
blir på orden tagen
dina glosor är så charmigt svängda, jag känner att jag vill
klä av dig färgen snart

ni försvinner ner mot sjön igen och känslan som får min
hand att vilja sträcka sig efter dig när du lämnar gräset
svallar över
men jag blir kvar vid tältet för att fälla ögonfransar


*

dina ljusa hårstrån med solkysst arm på ratten
du känns så äkta när ni går in för att köpa läsk på statoil
mitt i natten
din färg börjar sakta flagna och jag kan skymta din interiör
av atletiska senor


*

den varmaste årstiden och din natur är skönare än frodig
grönska då blonda lockar blandas med grässtrån
jag älskar hur du aldrig sluter ögonen
för jag är som vackrast i dn iris



varje millimeter av mig
längtar sig trasig efter händer av leder, fett och naglar
dina


att betrakta dig i tystnaden
pupiller växer även i lampljuset
jag leker med din ryggrad bakom kärlek centrerad i en
kropp
när du skyddar mig mot världen i dina revben


*


din färg är borta jag ser klart nu
där står du naken med kläder
senor, blod och inälvor
och mitt hjärta slutar vara mitt












Fri vers av ex
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ex
ex