Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet liksom jag att verkligheten aldrig är som i filmerna men jag har börjat tro

att även den vetskapen är lögn



på kinden sparade jag en kyss som ännu inte torkat
den här vägen skulle kunna döda mig inatt
för man blir aldrig överkörd
när man kan se sig själv ligga på asfalten med en spräckt skalle
(det är alltid tvärtom)






Fri vers av ex
Läst 584 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-07 06:07



Bookmark and Share


    Yria
Tyckte mycket om den här.
2011-08-08

  Emilia K.
Väldigt bra! Gillar särskilt den lilla parantesen på slutet, starkt. :)
2011-08-07

  Ingela Svenson VIP
Ödesdiger, tungmättad, - Ja, riktigt råsop detta!
2011-08-07

  cilax VIP
tycker mycket om din text
2011-08-07

  träsnidaren
Spännande och gripande. Jag gillar denna.
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

ex
ex