Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig alla sjukdomar

Jag sprang av kärlekssvält
Med fröet du planterade 
under mina revben flydde jag
det döende
det som fortfarande växte
Och jag blev både hjulbent och kobent 
I din frånvaro
 


I universum finns svarta hål, större
än kärleken och med större dragningskraft 
Jag försöker tänka på det men det hjälper inte ett dugg
För du
Är
Hålet,
Det
Svarta

Mig



Fröet har växt sig större än trädet vi stod under som barn





Röda hund & sharlakansfeber
Din HUD gav mig allt det där och
alla minnen som nu står i kallbrand

Hela dagen går jag runt och lyssnar på blåsljuden 
i mitt redan blödarsjuka hjärta 



Du skulle aldrig kommit nära mig
Och framför allt aldrig kysst mig




Fri vers av ex
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-05 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ex
ex