Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv i Hylte

Långt bort i skogen
i Hylte kommun
bor en ilsken karl
som båd' ofta och gärna
slår sin lagvigda kona

nu förbjuder jag honom
att besöka henne
att ens ta kontakt
med henne mera

men i skogen i Hylte
bryr sig ingen om
sånt trams
ty där vaktas lagen
av bonnapoliser

en man har väl rätt
att slå sin kärring
hur fördriven man
annars tiden?
i skogen i Hylte finns
ingenting annat
att göra
på lördagskvällen

och det är väl

ingenting särskilt med det




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 16:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag blir väldigt nyfiken på vad bonnapoliser är för ett släkte?!
2010-04-01

  stenen/ Yv Ericsson
Fy fan så irriterande detta måste kännas. Men hur kommer det sig att hon åker tillbaka? Eller varför burar man inte in och kastrerar grisjäveln?
Finns så konstiga människoöden. Bra dikt som gör en förbannad.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP