Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster vidöppet mot våren

Ett tomt rum
fönstret på vid gavel
ingen

luftdrag, vårsol
ändå isvindar i ryggen

hoppfullt ser jag
blommande påskliljor
våren är gul
i rummet

ingen skugga in

följer den i tankarna
som flytt ut
genom fönstret

så tog den slut, fångenskapen

lämnade en tidig vårdag

genom ett fönster

vidöppet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-02 10:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Härligt luftig vårdikt! I det gulas tecken.
2010-04-02

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa vad du förstärker denna underbara "morgon" med din dikt.
Tänk att vi nattugglor sitter här nu, igen. *fniss*

Jag tittar genom ditt , vidöppna, fönster. jag är frussen av mig.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP