Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talar i gåtor

En dag ska jag visa dig

hela världen
som den ser ut från min vy
min sida av jordklotet


i mina ögon


Jag lovar att det blir en resa
du sent kommer att glömma
inte lik något annat

En dag ska jag visa dig hur jag ser på livet
till och med berätta
om livet


Jag lovar att du kommer att bli förvånad
när du får veta att inget kanske är precis
som du tror att det är




Fri vers av Lindalou
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 10:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fint skrivet om fina tankar. Att dela med sig av sin syn på något är speciellt. :)
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou