Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kläder; Nya och gamla



en helg för tvätt
kläder
mina och dotterns
tvätt
lakan handdukar
och mina sorgsna kläder
alla samlar jag
i olika högar

försmå
omoderna
urtvättade
trasiga
och slutligen

helt kuranta

allt behöver bykas
i den stora grytan
som naturligtvis är
en tvättmaskina

där finns ensamma strumpor
vackra sommarklänningar
minnen från resor som
jag har i älskade minnen

Och som jag flytt!
till nya länder,i nya kläder
och men nya förhoppningar
att bli en ny människa
o-ensam

den som har vackra kläder

har en odiskutabel

identitet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 00:15



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket ryms i en
tvättmaskin
Vacker bild
2010-04-05

  Måna N. Berger
"den som har vackra kläder

har en odiskutabel

identitet"

En krass ironi! Odiskutabel, men utbytbar..
2010-04-05

  Catharina Edin VIP
I wouldn't know; har aldrig provat. Har nog min identitet i fula kläder. 'som man är klädd blir man hädd'
2010-04-05

  Frökenfanny
så sant
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP