Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer tillbaka!


Barcelona

där finns allt som lyfter själen
ur tristessmörkret
och livet återuppstår
det kommer
inte påträngande
utan smyger längtansfullt

lindar sina mjuka tyllgardiner
av kärlek runt mig helt

Inte så att någon av oss älskar
utan därför att den staden är
kärlekens passion i en kropp


älska mig, höj mig till skyarna
och jag ger dig min själ
och mitt vatten

så ropar den

elden, glöden, passionen
gnistan som tänder livet
att vakna ur sin vinterslummer

Du kan besitta mig
men inte göra det jag mest önskar

ge mig ett annat liv

Barcelona




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-05 00:59



Bookmark and Share


  Maria T
Härlig resa för att vakna
ur vinterslummern
2010-04-05

  Måna N. Berger
Ja, dit ville man ju fara.. Ha det underbart!
2010-04-05

  Catharina Edin VIP
Lycklig resa, hälsa staden från mig, burfågeln på Södermalm! så ses vi snart igen.
2010-04-05

  stenen/ Yv Ericsson
Fy farao vad lycklig du är! Och jaa, jag är grymt avis!
Och härlig fartig dikt bjuder du på tacK!

Och ROCKN ROLL!
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP