Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur, djur, strålande djur

Djur, djur, strålande djur
Glans över döda skogar
Kostymnissars kronor av girighet ljusa
Gamman strålar i alla Guds hus
Försök som har skördat lik efter lik
Eviga längtan om död i förtid
Djur, djur, strålande djur
Glans över döda skogar

Kom, kom, reaktor fyra
Skänk ditt vita sken
Över energins slut i förfall
Över all strålning i människor varm
Över vårat släkte som gå till ro
Över våra ungars döende jord
Kom, kom, reaktor fyra
Skänk ditt vita sken




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Adam "Oak" Ek
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-05 04:36



Bookmark and Share


  soulmate_
awesomeeeeeeeeeeeee
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek