Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdslös

I backen står ett sjukt hus
i anknytning till ett sjukhus.
Men hon får ingen vård.
Hon förblir vårdslös.

Minnen rivs och lämnar röda spår.
Platsen som en gång va vår.
Hjärtat för nära och kära,
väldigt kära, väldigt nära,
och väldigt förlorade,
har slutat pumpa.
Livet slutat cirkulera
sedan misshandeln
som lämnade henne formlös.

För hon fick ingen vård
och förblir vårdslös.




Fri vers av Adam "Oak" Ek
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek