Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyrannorexia

Vart blev det av, lilla dig?
Bara ett barn, som växte,
allt för fort, för fel.
Är det blod eller ord
som gjort dig så ont?
Lilla du.

Alla blickar på, lilla dig.
Vad säger dom, för giftigt?
I ditt huvud, din storm,
kraschar högt och lågt.
En orkan tar form.
Lilla du.

Vi är ditt monster,
men vi älskar dig.

Vi vänder blad, men minns
allt det vi, inte är.
Aldrig mätt, på att se
luftslott av stoft.
De har brunnit ner.
Lilla du,

bli stor, som du är.
Lilla du,
bli stor, som du är.

Vi är ditt monster,
men vi älskar dig.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Adam "Oak" Ek
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-23 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek