Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att äntligen kunna lyssna på låtar som är förknippade med dig


Hon sjunger igen

Nu sjunger hon dom texterna igen
Texterna som var våra
Våra mys texter
Våran mys musik

Nu är jag själv
Men hon sjunger ändå
Hon sjunger samma texter
Våra texter

Hon sjunger för mig
Hon sjunger för dig
Hon sjunger för oss
Men inte samtidigt

Hon värmer mig
Hon ger mig hopp
Hon lyfter mig

Nu funderar jag bara på en sak
Värmer hon fortfarande även dig?




Fri vers av edion
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-06 00:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
smärtsam fråga ! du har kommit en bit på vägen, känns bra hoppas jag.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

edion
edion