Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte våga men att längta efter den dagen när man vågar


Tankar en söndag (igen)

Mörkret knackar på mitt fönster
Anna Ternheim sjunger som bara hon kan göra
Tankarna kommer som om dom bara väntade på att dom skulle ges tillfälle.

Allt blir lugnt och stilla
Stillheten som är vacker
Vacker som ett rakblad
Ett rakblad som är färgat av blod
Blodet som lämnar kroppen
Blodet som innehåller smärtan

Anna Fortsätter sjunga
Tankarna snurrar
Bladet fortsätter skära
Men smärtan vill inte lämna kroppen

En pöl av blod
En sönderskuren kropp
En utrunnen själ
En underbar Anna

Om jag bara hade vågat




Fri vers av edion
Läst 602 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 23:12



Bookmark and Share


  aol
vill bara gråta
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

edion
edion