Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om ångest som aldrig ger sig


Är du här nu igen!

Hejsan här är jag!
Jo hej du tänker jag tyst och vet vad som väntar
Det var ett tag sedan nu men inte ger du upp inte
Du gillar att komma när det passar som sämst
Då hälsar du på och slår dig ner i min hjärna
Du har redan parkerat en bekväm stol där det vet jag
Du har planer på att stanna länge

Det är som att du ser igenom mina ögon och vet exakt när du ska börja
Börja snurra igång mitt tänkande
Börja få mig att känna en hemsk känsla
Känslan av att vilja fly då jag inte få kontrollera
Känslan av att vara hatad
Känslan av rädsla

Jag HATAR dig förbannade jävla ångest
Du är det sämsta som finns
Du är en ondska som jag inte kan kontrollera
Du är det enda jag vill kontrollera

Hur ska jag någonsin lära mig hantera dig
Hur ska jag kunna kontrollera dig
Hur ska jag kunna leva normalt

När ska ångesten släppa så jag kan få känna att jag kan lita på dig
När ska jag få känna lyckan av att kunna visa vem jag är
När ska jag kunna tygla min ångest och bli den jag egentligen är




Fri vers av edion
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-16 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edion
edion