Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en dröm flicka eller om man vill en flicka i drömmarna


min poetiska flicka var är du ?

Var är du mitt hjärta?
Min skatt som skriver dikterna mitt hjärta slår för
Du som skriver texterna mina öron inte orkar höra
Texterna mina ögon inte klarar att läsa

Var är du min poetiska flicka?
Flickan som sitter på cafe och dricker te
Flickan som låter pennan tala och orden beskriva

Hon som beskriver sina känslor i poesi form
Den poesi som riktar sig till en speciell person
Den personen som är hemlig
Hemligheten den vackraste företeelsen

Var är du min underbara poet?
Var är du mitt hjärta?




Fri vers av edion
Läst 552 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-29 23:57



Bookmark and Share


    Suicide
"Var är du min underbara poet?
Var är du mitt hjärta?" <-- så fint.
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

edion
edion