Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barry Charlie Barker




I dina ögon finner jag min själ -



- för att låta dig veta letar mitt hjärta febrilt efter ord,
om så bara ett..
Något som rättvist kan förklara, som kan tala för känslan,
för hoppet,
för min innersta vilja.
Efter en mening som kan hjälpa dig förstå,
att jag nu hittat hem,
att jag aldrig kommer gå.



Men mina ögon är låsta,
mina andetag så djupt dova
i skenet av din skönhet,
och när mitt hjärtas slag hittar
rytmen i dina,
förstår jag att allt som behövs


är denna tystnad.




















Fri vers av m.ricknell
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 21:03



Bookmark and Share


  Baystream
Och titeln är PERFEKT :)
2010-04-06

  Baystream
Ååh, nu är jag helt ärlig - det snörpte till i halsen!

Just den där känslan, den varma känslan som ler i mitten av ens hjärta och som sprider mjuka smekningar i kroppens alla vener. Den känslan, den känslan som är så otroligt svår att finna rätt... eller rättvisa ord som beskriver den...

Så slutet är perfekt! "allt som behövs - är denna tystnad"
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell