Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara känslor


Kvällsångest

Så är ännu en dag förfluten, när kvälls oron kommer sköljandes
De destruktiva tankarna tar över och irriterar sig på alla dem som vill vara till synes

som inte vågar mer än bära en korthusstadig fasad
Varför vill jag vara allt det jag inte är? Är det en del av illusionen?

Har jag köpt grejjen som jag är så extremt emot?
Varför är det jag inte är så värt att vara om det gör mig till dem? Dem som jag kämpar så emot att likna....




Fri vers av Lowebo
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowebo
Lowebo