Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite text bara


Dagarna då jag vill se mig själv brinna

Ingen känner stanken av lögn under den frätande parfymen.
Visa mig ingen ömhet, det är då jag börjar tro att jag är värd något
min törst efter bekräftelse kommer aldrig andas tillfredställelse.
Det är bara grymt att ge mig en smakbit
jag kommer endå svälta.
De tar kål på mig,
de där glada stunderna.
Gör fallet tillbaka in i mörkret, tydligare
Måste fokusera, hålla värmen,
ta hand om de skadade delarna först.
När ska denna svidande feber gå över?




Fri vers av Lowebo
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-16 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowebo
Lowebo