Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur fan kunde jag vara ärlig mot dig?

Ordet är sagt
Meddelandet är skickat
Det går inte att ångra

Rösten i huvudet skriker
VA FAN GJORDE DU DET FÖR
rädslan kommer fram
tanken på vad jag gjort

Jag skrev att du var söt
Jag lät dig veta att jag tycker du är söt
Hur fan kan jag göra så

Rädslan kommer som ett brev på posten
Ångesten över vad jag gjort
Rädslan att jag förstört allt

Hur i helvete kunde jag säga sådär
Varför lär jag mig aldrig
Jag ska inte säga hur jag känner
Jag ska vara tyst
Jag ska bara finnas där för andra

Förlåt att jag sa hur jag kände
Men nu är det gjort
Hoppas du inte slutar vara min vän

Det är inte så långt till spåret egentligen




Fri vers av edion
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 23:42



Bookmark and Share


    stelnad
hög igenkänningsfaktor. bra!
2010-04-18

  Louisedottern
Fantastiskt fångat.
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

edion
edion