Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett träd




Jag är ett träd
jag böjer mig inför stormen
jag vill inte knäckas

tyvärr är jag inte en stabil ek
jag är en vek björk

så jag faller ändå
till marken

till ljudet av ingenting
















Fri vers av Lovisalouise
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 02:16



Bookmark and Share


  Anna*
Den vindpinade björken reser sig som inget annat träd och överlever trots snålblåst och stormar. En björk är inte alls tokigt att vara =0)
2010-04-18

    J. Herward
du är min gran ! <3 du tar dig upp när stormen bedarrat....
2010-04-13

    J. Herward
kommer att tänka på träd, vad det symboliserar, det är något kraftfullt något starkt men ändå så skört och vackert.
träd för klokskap träd för liv träd för kropp eller tanke...

berör stort
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you