Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet i bergen

den som ser havet

i bergen inåt landet

har öppna sinnen




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-07 09:24



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag ser definitivt havet; men vilket hav?
2010-04-07

  stenen/ Yv Ericsson
mycket fina tankfulla ord att ta med sig idag.
men nej, jag ser inte havet..
2010-04-07

    ej medlem längre
Mycket fin, och eftertänksam!
2010-04-07

    ej medlem längre
Fantastisk fyndig tanke!!
Tummen upp!
2010-04-07

  Stefan Höglund
Mycke bra hura för fantasin.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP