Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en parkbänk i mars.

kärlek är min drog.
sa hon
tog ett bloss på sin skimrande cigarett
blåste ut ett rökhjärta i marsluften.

jag ligger med mitt huvud i ditt knä
på en parkbänk
i mars.

bli kär för att bli kär.
tankarna virvlar.
är det falskt?
ett moln av fågel sveper fram på himlen över oss.
är personen älskad, eller är kärleken?


du är en intressant människa.
hon skrattar hest åt min kommentar.
vrider sig lite på bänken, så mitt hår inte kläms.
tar ett bloss till.

och blåser ut ännu ett rökhjärta.




Fri vers av tisdagsjycken
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-07 20:12



Bookmark and Share


    eventualiteter
Jag blev väldigt förtjust i den här texten, även om jag kanske känner igen mig lite för mycket. Applåder, ma chérie.
2010-04-13

  Aftonvännen
Fint och jordnära

och lite skönt lugn :)
2010-04-07

    ej medlem längre
mogen och intressant iakttagelse
2010-04-07

  RosaFlugSvamp
love it! :D
2010-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Roxy Music.

En del människor når man helt enkelt inte fram till.
De låter sig inte imponeras.
2010-04-07

    RebeccaW
intressant text, speciell stil... gillas:)
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

tisdagsjycken