Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

persiennrandiga rum och hej vad jag är kär.

jag vill ha morgon
jag vill ha persiennrandiga rum
alldeles för sent på dagen.

jag vill bli väckt av smala gröna ögon
smala av trötthet och ett leende.

jag vill vara sovrufsig i håret
och få höra att jag är fin.

jag vill bitas i nacken
och viska fina sanningar.

jag vill få alldeles för många kramar
i en köksdansbalans med mjölkpaket och smörknivar.

jag vill smaka på dina läppar
känna en aning rostat bröd.
och mest lycka.




Fri vers av tisdagsjycken
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-06 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!! du har perfekt kapslat in känslan av att vara nykär!!
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

tisdagsjycken