Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blähä.


alldeles för lång, konstig, onödig tanke mellan två tågpinnar.

pinne

ansiktet lutat mot den kalla rutan.
dimmig andedräkt.
torka bort.
dimma igen.
torka bort.

de där pinnarna tågbyggarmänniskorna satt upp svischar förbi.
en varannan sekund ungefär.
200 kilometer i timman.
och en pinne varannan sekund.

mellan varje pinne väntar så många tankar.
idéer.
drömmar.

så många. oändligt.
fast jag tror inte på oändligheten.
fortsätt tillräckligt länge och den tar slut.
allt tar slut.

tuschpennan.
aprikoskrämen.
livet.

lär dig det, en av de sannaste sanningar.
skriv in det.
slå hårt på tangenterna, försäkra dig om att texten slås över.
gammal skrivmaskin.
pling.
byt rad.
vrid ut pappret.
minnet klart.

ny pinne




Fri vers av tisdagsjycken
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-09-20 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tisdagsjycken