Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens flod

Skuren tår
ordens flod blöder, ren fobi,

kyla,
de skarpa kanterna skär ljus

skuggor utan häpnad ler

en hemlig saknad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-07 22:06



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Mäktig!

Blind får tillbaka sin syn...

Bra!
2010-04-08

  LenaJohansson VIP
fint skrivet
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth