Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändhållsplats


ändhållsplats nästa
tvingas jag till ännu ett ofrivilligt stopp i mitt liv men jag klarar det för jag vet inte ens var jag är men det är lugnt för jag kan alltid ringa en kompis på mobil om jag hade tagit med den och verkligen haft en vän betyder allt är mörker här och var fan är jag söker mig hem hemma hemåt hemifrån har jag aldrig lyckats hitta allt det där där där underbara som gör mig lycklig blir jag i nästa liv är vyerna gränslöst vackra är mina minnen av dig Du mitt allt kräker ångest kramar omsorgsfullt och håller mig hårt mot kanske hårt famlar jag vidare i ett tappert försök sök Dig alltid i mig jag du är det enda jag önskar.




Fri vers av Drömkram
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram