Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sortera

sortera mina drömmar i följd
just så tänker jag på dig
altid




Fri vers av Drömkram
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram