Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I think we should look forward to death more than we do. Of course everybody hates to go to bed or miss anything but dying is really the only chance we'll get to rest.


tomrom


sluten korridor
dina kala väggar
har ingen avsikt
att släppa mig
alla utvägar
har du låst
så nu är det
du och jag
för ensam
är jag lämnad
jag vet redan
hur jag tar mig ut
men min kropp
kan du behålla




Fri vers av Drömkram
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-15 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram