Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allvar

Men ärligt bespara mig från detta:

bara axplock

"Drömmålet"
"Hästpojken förbryllar en hel värld"
Här får "barna i bullerbyn" en helt ny innebörd.
Här får Peter sin äkta man.
Nu heter Daniel Bernadotte.

Jag har typ seriösare problem att ta itu med.




Fri vers av Drömkram
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram