Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enslingars livsformer

En ensling är en ensling är en ensling
vem hör enslingen till?
ingen hör till en ensling
otillhörig är mantrat
delaktighet är en fara
bor inte där enslingens bor

utanför är gemenskap

som hundars sällskap
med männniskor
människa blir aldrig hund
en hund är en hund

söker och längtar
efter en vän för livet
ge ta få begär och älska

hur gör man?

står kvar på din
pelare i öknen
där ingen bor




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 19:35



Bookmark and Share


  Kristian Lind
En ensling står aldig ensam med en hund som sällskap, även om du står kvar på din pelare i öknen, har du din trogne följeslagare(din hund) vid din sida. Mycket bra skrivet! Tycker om rytmen i din text!
2010-04-08

  Catharina Edin VIP
Man får göra som jag, och vara en Social Ensling, så får man det bästa av två världar!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP