Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ångest vore smultron

 .......

skulle jag trä den på strå

äta ett bär efter annan

 

gotta mig i mitt elände

 

rota i mina innersta gömmor

efter mer att beströ strået med

 

mumsa och smacka till jag är fylld

av självförakt och bedrägeri

av att strået

 

inte kan bära min smärta

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-04-09 14:34



Bookmark and Share


  Anna*
Så mänskligt rakt och precis så som det kan upplevas. Me like!
2010-08-09

  C.D.A.H
jag älskar smultron, men hatar ångest.. väldigt bra skrivet!
2010-07-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, denna var enkel och anlående i sin ton och språkval - sätter sig bra!
2010-07-11

  oMareld
vad bra denna var!
2010-04-20

  Fånga dagen
en dikt och beskrivning av en känsla smärta själslig ångest men ändå helt skilda
luktar gott smakar ser gott gör smultron mvh Anna-Karin
2010-04-11

  Jaseph
Intressant kombination av smultronstrå och gottande i det egna eländet...sådant ägnar vi oss gärna åt, ju...
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP