Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att somna

När jag ligger i min säng
blundar i mörkret, slappnar av
är det plötsligt om om
jag faller i ett hål
sömnturbulens

och det är sömnen som kommer
och jag blir lika förvånad varje gång
att den kommer som den gör

liksom går till attack!

När den borde smyga sig på
för att inte få mig klarvaken
igen...




Fri vers av Lindalou
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-10 22:46



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Haha, snyggt, jag har också haft den tanke!
2010-04-11

    Tea Alex
Bra beskrivet! :) Hoppas att du fick sova gott!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou