Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel


Flyttar sakta mig framåt
Ibland går det segt
Men ibland
Ibland går det så fort
Att jag knappt hinner med

När jag kommit långt
När jag tycks skymta målet
Plötsligt
Plötsligt får jag en knuff i ryggen
Och tvingas börja om på nytt

Ibland hinner man långt
Ibland ända in i mål
Men ibland
Ibland hinner man bara knappt börja
Innan man tvingas starta om

När som helst
Av vem som helst
Vart som helst
Kan man få en knuff
Och falla...


Det känns som om jag lever mitt liv
Som en spelpläs
I Fia med Knuff..!




Fri vers av Snövit
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-11-07 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snövit
Snövit