Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tragedier med magi

landa med mig
på jorden
du sorgliga
liv från jupiter

andas

det finns
mycket här
så mycket
att se
för dig och mig
för oss

se

att världen brinner
utan eld
det är du
som gör det
playing with fire

sluta
inte

du är
ute på djupt vatten
kan inte nå
eller se
bottnen
du mystiska mörka
som drar mig med

och jag
snubblar
trillar
faller

men du fångar mig
inte
denna gången




Fri vers av soulsistah
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-11 21:22



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
bäm. typ. bra. ja.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah