Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen lyser upp hela mig


soliga dagar är fina

vissa dagar
när solen skrattar och
fåglarna
dansar bland buskarna

så glömmer jag dig



jag kan skratta på riktigt och
låta
hjärtat slå i fina melodier



du blir en avlägsen mardröm från
den
kalla och allt för långa
vintern

du trollband mig med ditt lockiga hår och
dina mjuka händer
för att sedan
slita ut mitt regnbågshjärta och inte lämna något kvar



men vissa dagar
när solen skrattar och
fåglarna
dansar bland buskarna

så glömmer jag dig




Fri vers av komigenlena
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-12 15:22



Bookmark and Share


  Nasrin
Vacker, poetisk och känslosam.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena