Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som berör




Bara genom ord

 

din text var till synes helt banal

vid första ögonkastet

men mellan raderna

blev det så tydligt

sedan i ett annat ljus såg

jag plötsligt tonen i ditt språk

och det talade till mig

tårarna föll utefter mina kinder

och en väldig värme spreds genom magen

och hela min kropp

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-12 19:13



Bookmark and Share


  papessa
berörande finstämt och med känsla förmedlat
2010-05-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vilken underbar känsla texten förmedlar. =)
2010-04-20

  sulimaa
Då har man hittat rätt i textens känsla ..underbart att läsa då ...fin text!
2010-04-14

  Nils Sondefors
Nog så sant!

(Du lyckas fånga in det viktiga mellan raderna på ett förtjänstfullt sätt, tycker jag. Fin disposition av ord och strofer.)
2010-04-13

  Regn & Grus
En fantastisk förmåga att just se det som finns mellan orden, så härligt du fångar denna känsla!
2010-04-12

  erkki
Så kan det vara. Det där som står mellan raderna kan vara värt mera än texten som sådan. En intressant mänsklig och språklig företeelse. Du klädde den väl med dina ord.
2010-04-12

    ej medlem längre
Du har lyckats finna andemeningen.. känslan ... och djupet i en text ... när den träffar så här. Mkt väl bekrivet.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~