Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om TIO dagar... =)

Står vid strandkanten,
isen har smält
I solskenet klunkar
vattnet in mot sanden,
ett underbart ljud

Den här stunden hade
jag velat dela med dig
Ser ut över vattnet och
mina läppar formar ditt
namn

Tio dagar kvar tills vi
äntligen ska ses
Förväntansfulla
fjärilar känns i magen
och jag ler

Samtidigt känns
saknaden efter dig
svår, vet att du saknar
och längtar liksom jag

Väcks ur mina tankar
av ett fågelskri
Fortsätter att le och
njuta av den vackra
vyn framför mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-12 21:14



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..ja..lycka till..hoppas det blir som du tänkt:)
2010-04-14

  firefire
fint och längtansfullt..lycka till vännen;)
2010-04-12

  firefire
fint och längtansfullt..lycka till vännen;)
2010-04-12

  Amorina
Ja, Emme, här känner jag igenkänning i mycket av dina ord.

Så fint skrivet, vilka vackra bilder du målar upp med dina ord och så fina, varma känslor. Härligt att läsa!
2010-04-12

  aol
så spännande så jag önskar dig allt gott
2010-04-12

    Niklas H
vilken vacker bild du målar här E. En förväntan så stark
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP