Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Din själ så skör
tankar utav glas
ett stjärnfall
tusen små bitar
livet slås i kras

När hoppet i dig sinar
marken runt dig skakar
när du vill krypa ihop
gömma dig
när alla tårarna är slut
finns jag här för dig

När du gråter
skriker i förtvivlan
finns jag här för dig

När du tvekar
känner dig osäker
rädd och frusen
när du tappar fästet
när du tror att inget blir som förr
Finns jag här för dig

När du ramlar
luften känns för tung
när hjärtat slutar slå
för allt du håller kärt

När du behöver en famn
ett hjärta att värma dig
en hand att hjälpa dig upp
och när tusen små biter
åter ska på plats
så finns jag här för dig




Fri vers av erko
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erko