Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens tystnad

En tår följer en annan
sakta ner över min kind
jag saknar det jag hade
och jag sörjer det jag har

Ensam och naken
skriker efter hjälp
ingen som ser
ingen som hör

Med ett trasig hjärta
en kniv i mitt bröst
släpar jag mig hemåt
två trygga rum
en plats att finna tröst

I ensamhetens tystnad
saknaden av dig
känslan utav tomhet
ett mörker kväver mig

Jag kippar efter andan
kämpar utan kraft
söker efter trygghet
men finner inget alls




Fri vers av erko
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-13 22:30



Bookmark and Share


  Anna*
En djup ensamhet och längtan klädda i en språkdräkt som förmedlar sorgen väl.
2010-04-18

  Katinka VIP
Jättefin dikt och du förmedlar känslan av kvävande saknad så bra.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

erko