Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighet

för din evighet av väntan
att få dela din kärlek med mig
en evig känsla av längtan
känns som en evighet för dig

för att evigt känna närhet
ditt liv så nära mig
att för höra dig säga
för evigt jag älskar dig

en evighet tillsammans
en evighet för mig
en evig känsla av lycka
är en evighet med dig




Fri vers av erko
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erko